Grenada!!! - Reisverslag uit Bridgetown, Barbados van Remko Laura Djoy - WaarBenJij.nu Grenada!!! - Reisverslag uit Bridgetown, Barbados van Remko Laura Djoy - WaarBenJij.nu

Grenada!!!

Door: Rem

Blijf op de hoogte en volg Remko Laura Djoy

02 Augustus 2011 | Barbados, Bridgetown

Het duurde ff,
Maar inmiddels zijn we twee dagen op. Grenada, een ongelooflijk mooi eiland. Vulkanisch, dus bergen om met onze jeep overheen te crossen. Nu aan t inpakken om alweer naar de volgende locatie te gaan. Kort stukje want die chinese ipad werkt niet mee...:-/. Probeer foto's te uploaden..doei

Veel te warm om foto's up te loaden, vanaf de iPhone dan maar een paar van onze gezinsuitbreiding.

• 02 Augustus 2011 - 13:20

Margreet:

Gelukkig dat toch nog alles goed gekomen is! Benieuwd naar de foto's, want een beeld zegt vaak meer dan duizend woorden, laat staan nu het er zo weinig zijn :)
    Wat de volgende bestemming ook is: En(D)joy!!!

• 02 Augustus 2011 - 13:22

Hoi Remko,:

Leuk wat van je te horen. Heel veel plezier bij je volgende bestemming (de leukste bestemming zal ongetwijfeld Suriname zijn).

Groetjes en geniet van het tropische weer,

Marcel

• 02 Augustus 2011 - 15:58

Alex:

Jammer, hoef ik dus niet langs te komen..

• 03 Augustus 2011 - 08:36

Rick:

Wat een gave foto's!

• 03 Augustus 2011 - 09:36

Blijs:

Diep onder de indruk van die Chineze ebay unit Ipad. :)

Al leguanen gevangen en geroosterd boven het vuur voor je grot!!

• 05 Augustus 2011 - 08:01

Dimph:

Eindelijk zijn de foto's door gekomen,leuk vriendinnetje voor Djoy. We hadden hier ook warm weer,nu minder. geniet ervan dikke kussen,doiiiii

• 12 Augustus 2011 - 09:51

Jolanda:

Niet stiekem meenemen hè, die 'gezinsuitbreiding'! Die kakkerlakken ook niet trouwens... brrrr.