Regen en enge beesten - Reisverslag uit Bridgetown, Barbados van Remko Laura Djoy - WaarBenJij.nu Regen en enge beesten - Reisverslag uit Bridgetown, Barbados van Remko Laura Djoy - WaarBenJij.nu

Regen en enge beesten

Door: Rem

Blijf op de hoogte en volg Remko Laura Djoy

22 Juli 2011 | Barbados, Bridgetown

Het lijkt allemaal wel mooi maar 't is afzien..... Ook hier regent het gewoon, moet je uitkijken dat je niet over een schildpad of leguaan struikelt, of je eten wordt gegapt door een groene aap! S'avonds beginnen de boomkikkers te fluiten en dat doen ze met honderdduizenden tegelijk........ fluiten ja, kwaken doen ze hier niet aan. Bloedheet, muggen, maar erger nog de sandfly's.....
Ze rijden aan de verkeerde kant hier en als ik links af wil gaan mijn ruiterwissers aan in plaats van mijn richtingaanwijzer. De zee is veel te warm en een kilo Gamba's kost 75 dollar, gelukkig Barbadians maar evengoed is dat nog de helft in US.
Dus dan maar uit eten, krijg je de catch of the day: swordfish.....
Ik vermoed dat we zo weer terug zijn...........

• 23 Juli 2011 - 05:32

Rick:

Heb er niet zo heel veel verstand van maar de leguanen (zie fotos?) waar jij het over hebt zou ik inderdaad niet te vaak over struikelen...

Verder ben ik blij te horen dat het een drama is. Je bent hier van harte welkom! De koffie staat hier altijd koud en de 2 apen die hier rond lopen stelen niet alleen je eten.

Mochten jullie toch besluiten daar te blijven dan hoop ik dat jullie het naar je zin gaan krijgen want dit lijkt mij ook niet leuk...

• 23 Juli 2011 - 05:47

C-jo:

Hebben jullie het bonnetje nog....?

• 23 Juli 2011 - 06:46

Dimph:

Het lijkt Nederland wel,als ik jullie was nam ik het eerste vliegtuig terug.
    De fotós zijn wel gaaf.
    liefs en kussen,doeiiiiiii

• 23 Juli 2011 - 07:12

Brenda:

Vreselijk ;-) als ik jullie was zou ik toch eens een leguaan vangen (wat moet je anders met dat weer) ..uit ervaring weet ik, ze zijn heerlijk!!! (en het kost niks)

Wikipedia: Een regendans is een rituele ceremoniële dans uitgevoerd om regen mee op te roepen en zo de oogst te beschermen. De dans is bedoeld om de regengod (Pluvius) gunstig te stemmen.

Misschien toch niet zo overdreven gaan dansen in de regen ;-) Let maar op.....morgen schijnt bij jullie de zon!! kus brenda

• 23 Juli 2011 - 09:03

Toine En Miranda:

Swordfisch , kijk uit Remko ik heb die film gezien.
    Je kunt maar beter struikelen over apen en schildpadden dan over speelgoed van Pepijn en Polly

Hou vol we hebben de container nog 9 weken nodig

• 23 Juli 2011 - 11:32

Karlijn:

Bah bah, wat ziet dat er ook weer vreselijk uit. Afzien daar zeg!! Hou vol ;)

• 23 Juli 2011 - 12:14

Mamsie:

Het ziet er daar toch vréselijk! uit zeg. Terugreis al geboekt? Ik zou daar geen minuut langer willen zijn. Gisteren en eergisteren was het hier strálend weer, echt waar!!!
    Hoop voor jullie dat er nog heel veel zonnige dagen komen!
    Toch maar genieten en veel foto's maken, want zulke kun je hier alleen maar in de dierentuin maken. En voorzichtig met al die verschrikkelijke krokodillen daar ;-)

Marieke:

Ha! He, wat een nare ervaringen allemaal...kom maar snel terug...! Leuk, de aapjes, wat een mooie foto's! Xxx

• 23 Juli 2011 - 14:55

Marieke:

Sorry...mijn ongeduld, nu staat mijn berichtje er drie keer!!! Toe aan vakantie, haha!

• 24 Juli 2011 - 02:12

Jolanda:

Onze Barbadoïaanse vrienden willen ook nooit meer terug. Eindelijk begrijpen we waarom. Die rotregen!
    Thanks!! X

• 25 Juli 2011 - 11:57

Leon & Nathalie:

Mooie foto's zeg! Jesper mist Djoy wel hoor. Is al een paar keer thuisgekomen met 'nee, Djoy is weeeeer niet thuis'. Geniet ervan, uhh sorry, sterkte ;)
    Groetjes

• 25 Juli 2011 - 13:27

Marjon:

Dit wordt de reis van jullie leven zo te lezen! Ziet er allemaal heerlijk uit. Gave foto's joh! Wat een contrast met hier; wij hebben herfstvakantie lijkt wel....

• 26 Juli 2011 - 18:39

Agna:

Whahahaha knettergek zijn jullie (sorry), heb zo zitten lachen bij het verslag en euuuh de foto's (wederom sorry).
    Onwijs veel sterkte lieve mensen met dit onwijs zware leven. x

• 26 Juli 2011 - 21:19

Blijs:

He kunnen jullie effe normaal blijven doen, met die regendansjes van jullie!!!!!

Want ik heb zo'n vermoeden dat wanneer jullie dansen, het hier on op houdelijk blijft regen... dus
    Remko en fam KAPPEN daar mee!!

En Rem heb je al veel hits van je hitsige schilpadden??? wellicht een idee voor een werklozefilm :)